Fotograaf

21 augustus 2012

Wij hebben een fotograaf voor het feest. Een hele goede!

 

Baard!

16 augustus 2012

Yes! Wij hebben een baard voor Ded Moroz! Met een pruik, wenkbrouwen en al. Goede kleur, goede lengte, mooi ingepakt. 
Nu even passen en kijken of alles goed zit.

 

Routine

11 augustus 2012

Wij zijn met routinewerk met een feestsmaak bezig :-)

Vika maakt patronen voor de kostuums, naait en past, ik bereid allerlei papiertjes voor voor het printen, ben bezig met de website en zoek verschillende nodige dingetjes.

 

Gesprek in De Hille

7 augustus 2012

Vanochtend ben ik in De Hille geweest om over alle mogelijkheden voor het feest te praten. Ik heb met mevrouw Christa van Thiel gesproken, wat een vriendelijke open dame! Het was een heel fijn gesprek.

Ik heb nog een keer naar de ruimte gekeken: prachtig! Wat voel ik me daar fijn bij, zo'n gezellige plek.

Eind volgende week krijgen we te horen hoe het verder gaat. Fingers crossed!

 

Haasjes

5 augustus 2012

Zoals u weet, krijgt Ded Moroz hulp van bosdieren, heel vaak zijn dat haasjes.
Dus bij ons feest hebben we ook haasjes: een jongen en een meisje. Ze gaan in de zaal lopen, met de kinderen spreken en hen helpen waar nodig. Ook krijgt Ded Moroz hulp van hen.

PolinaHet meisje-haasje is Polina, de dochter van Valera, onze Ded Moroz. Lief, slim, mooi en energiek.JoostHet jongen-haasje is mijn man, Joost. Altijd in voor een grap, bijzonder goed met kinderen, en ook vol energie.

 

Cadeautjes

4 augustus 2012

De afgelopen tijd was ik bezig geweest met de cadeautjes te kopen. Wij hebben met Vika iets leuks gevonden en omdat Vika nu op vakantie is, moest ik een paar winkels langs om alles te verzamelen. Het is gelukt!

 

Nog meer winkelen

20 juli 2012

Vika was vandaag aan het winkelen en ze heeft de rest van de stof gevonden: de voering voor de jas van Snegoerotjska. Fijn! De mevrouw is de winkel was heel behulpzaam en dacht mee. Fijne winkel dus: Stoffenhal van Doren in Uden.

Bovendien heeft Vika nog een paar kleine dingen gekocht voor de kinderen. Een produktief winkeldagje!

 

Printwerk

17 juli 2012

Vandaag ben ik bij een drukker geweest die ik al een tijdje goed ken, hij is een zeer prettige man om mee samen te werken, en hij heeft me al meerdere keren met van alles geholpen. En deze keer ook! Wij moeten heel veel printwerk hebben voor het feest: drie keer verschillende flyers, visitekaartjes, een tekenkaartje voor de kinderen. Ik hoopte op korting maar hij doet het helemaal gratis!!!

Lai Graphics, heel erg bedankt!

 

Geen baard :-(

16 juli 2012

Wij hebben de pruik voor Snegoerotsjka besteld en de baard voor Ded Moroz. Maar... Het blijkt dat de winkel de baard niet meer heeft :-( 

Ik heb overal gezocht maar nog niets gevonden. Ja, er zijn hele mooie baarden maar ze zijn zo duur... Verder zoeken.

 

Website

12 juli 2012

Afgelopen week was ik met deze website bezig. Ik bedacht de vormgeving, structuur en inhoud, mijn man, die een programmeur is, doet de technische kant en zorgt dat alles werkt.

De website is nog lang niet af en hij gaat er later ook interessanter uitzien maar ik ben toch van plan om hem 15 juli op het net te zetten zodat alle mensen ons dagboek kunnen volgen. Wij hopen dat het ook echt gebeurt.

 
Meer artikelen...