Wilt u onze sponsor zijn?

11 januari 2015

Beste mensen, 

Het winterfeest van dit jaar is achter de rug en wij beginnen nu al aan het volgend jaar te denken. Wij zien dat julllie het leuk vinden en dat heel veel mensen steeds terugkomen. Wij zijn daar erg blij om!
Wijzelf zijn ook ontzettend enthousiast en willen elke keer alles nog een beetje beter doen.

Vanaf het begin was het nooit de bedoeling om dit project commercieel te maken. Ons doel is om plezier aan mensen te geven en ook aan Nederlandse mensen laten zien hoe het belangrijkste winterfeest voor kinderen in Rusland gevierd wordt.

Vanaf het begin hebben we zelf voor alles betaald. Eerste twee keer met zijn twee en dit jaar heb ik alles alleen betaald. Wel hebben we ook sponsors gehad dus wij zaten in ieder geval (bijna) niet onder 0.

Volgend jaar hebben we geen sponsors meer. Dat betekent dat ik mijn eigen geld moet gebruiken om het feest te organiseren. Ik heb minstens 300 euro nodig voor de zaalhuur en cadeautjes. (Gelukkig werken alle mensen vrijwillig!)

Zou het ons allemaal lukken om dit geld te verzamelen?
Volgend jaar kosten kaartjes 3 euro (ik wil de prijs zo laag mogelijk houden zodat iedereen naar het feest kan komen) en voor de rest hoop ik dat iedereen die ons feest leuk vindt, ons helpt.

Als jullie geld willen overmaken, kan dat op mijn rekening. Ik ga hier en op FaceBook iedereen op de hoogte houden van hoeveel geld wij al gekregen hebben met eventueel de namen van de gevers (als jullie dat willen).

Wij hebben op het feest 4 januari al een beetje geld gekregen, maar ik weet niet of die mensen willen dat ik die namen aan iedereen laat weten dus wij beginnen vanaf mijn oproep van 0, goed?

Als jullie een paar euro voor het feest kunnen missen, zijn we al heel dankbaar. Alle beetjes helpen!

Het geld kunt u overmaken op rekeningnummer NL73 INGB 0009 1485 22, t.n.v. O S van Eeuwijk-Feofanova, o.v.v. "Sponsor Winterfeest". Vermeld alstublieft of u wilt dat uw naam op de website en FaceBook komt te staan.

 

Winterfeest 2015 was super!

4 januari 2015

Vandaag hebben we samen met al onze gasten Ded Moroz en Sneeuwmeisje ontvangen. Samen met de kinderen hebben we alle opdrachten volbracht om Ded Moroz te helpen bij ons te komen. Het was een superfeest!

Hier kunnen jullie foto's bekijken (op de website komen ze een beetje later te staan): 
https://www.dropbox.com/sh/zm0ebmz1gu4s4yb/AABi7mn69I6MRlTgBn90S5kna?dl=0

Dank aan alle kinderen en ouders, grootouders en iedereen van ons team die ons geholpen hebben om een super-middag van te maken!
Ik ben trots op ons team en de geweldige samenwerking en enthousiasme van iedereen.

Ded Moroz Valera en Sneeuwmeisje Svetlana, Sprookjesvertelster Diana, Hazen Joost en Veronika, Vosje Alyssa en Wolfje Onne — ontzettend bedankt voor acteren.
Zangeres Natasja — bedankt voor het bijzonder mooi gezongen liedje (en voor het filmen tussendoor!)
Geluidsman Sander — bedankt voor je precieze timing.
Fotograaf Dennis — bedankt voor je supermooi werk.
Erika — bedankt voor het maken van de kostuums.
Drukkerij Lai Graphics — bedankt voor visitekaartjes.
Stoffenwinkel Swanenberg — bedankt voor de kortingen.
Wijkcentrum De Hille — bedankt voor de zaal.

En iedereen die ons op de een of andere manier heeft geholpen.
En onze lieve, vrolijke, goedgehumeurde gasten.

BEDANKT!

 

Uitverkocht

30 december 2014

Ons winterfeest is uitverkocht.
Tot 4 januari 2015, 13.00 uut in De Hille in Oss!

 

Voorbereidingen voor het derde winterfeest

7 december 2014

Alles is bijna klaar voor het winterfeest!

 

Veranderingen

10 september 2014

Dat kan zo gebeuren dat partners die samen een project beginnen, uit elkaar gaan. Dit gebeurde ook bij ons.
Volgens onze vrijwillige afspraken besloten we met Vika niet meer samen te werken. Na lange besprekingen over de mogelijkheden voor de toekomst, heeft Vika een beslissing genomen om zich niet meer bezig houden met feesten, daarom ga ik, Oxana, verder.

Ik ga alles doen om voor te zorgen dat er voor jullie, onze dierbare gasten, niets verandert.
Tot ziens op ons Winterfeest!

 

Zomerfeest verslag 2014

22 juni 2014

Ons tweede Zomerfeest is afgelopen. Er waren veel gasten, allemaal met goed humeur. Dit jaar was ons feest bijna helemaal door Vika voorbereid. Maar Oxana was natuurlijk verantwoordelijk voor reclame en website. Op de dag van het feest waren er vanzelfsprekend beide organisatoren aanwezig.

Zoals jullie weten, gaat dit feest over natuur. Water, planten (vooral de varen die vroeger magische eigenschapen kreeg toegedicht), vuur spelen een grote rol deze dag.

Op hetzelfde veldje als vorig jaar stond weer een tafel met allerlei Russische voorwerpen en boeken die met plezier door de gasten bekeken werden. Alle vragen over voorwerpen werden door ons beantwoord.

Zodra alle gasten verzameld waren, kraaide de haan, Vasilisa kwam op het veldje en riep de Kat. De kat kwam, dronk melk en ging op zoek naar de magische varen met alle kinderen. Iedereen was al bijna bij het bos maar Baba Jaga liet niemand verder gaan. Eerst moesten verschillende opdrachten gedaan worden en pas daarna kregen de kinderen een hint waar ze de varen konden zoeken.

De kinderen deden parcour, gooide de dozentorens om en daarvoor kregen ze van Baba Jaga te horen waar de Boom staat die de weg naar de varen kan wijzen. Nadat iedereen een krans voor bescherming kreeg, ging allemaal naar de Boom.

De Boom wilde ze niet meteen in het bos laten gaan, eerst moesten de kinderen laten zien dat ze sterk en handig zijn. Ze renden in de zakken, sprongen over het vuur, trokken touw (zelfs sommige volwassenen hielpen mee!) Toen mochten ze verder naar het bos door het spinnenweb met enge spinnen. De varen was snel gevonden en — wat een wonder!) — hij bloeide! In het midden van het bloemetje zat een briefje waarop stond dat de koffer met cadeautjes bij Vasilisa was.

Vasilisa deelde cadeautjes (beschermpoppetjes) uit, daarna werden volgens de traditie de kransen in het water gegooid. En toen begon de grote pret!  Iedereen speelde in het hooi, besproeide elkaar met water! Het weer was prachtig daarom was iedereen blij. Nat en tevreden ging iedereen naar huis.

Dit jaar hadden we helaas geen professionele fotograaf, maar wij hebben wel foto's gemaakt. Jullie kunnen ze zien op deze site, pagina

Alle acteurs, helpende mensen en natuurlijk onze gasten — bedank voor een weer een prachtige dag. Tot de volgende keer in de winter!

 

Posters ophangen

17 juni 2014

Deze en aggelopen week hebben we hier en daar posters opgehangen, o.a. bij de Muzelinck (centrum voor de kunsten) en bij de Daltonschool De Polderhof in Oss.

poster-ophangenposter-ophangen 1poster-ophangen 2

 

Uitnodiging voor de tweede Koepala-feest

10 juni 2014

Voor de tweede keer vieren we samen zomerfeest Koepala. Dit zomerfeest draait op de natuur: zon (vuur), water, planten. Een groot aantal tradities zijn daarop gebaseerd. 
Er is muziek, er worden spelletjes gespeeld en elk kind krijgt een klein cadeautje.

Het feest is 22 juni om 13 uur in het wijkpark De Strepen.

Willen jullie laten weten of jullie komen? Dit is nodig vanwege het beperkte aantal cadeautjes.
Inschrijven kan via Facebook (Ded Moroz in Oss) of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wij hopen jullie 22 juni te zien!

Net zoals vorig jaar, gaat het feestje hier plaatsvinden:

kaart

 

Toch zomerfeest!

11 februari 2014

Goed nieuws! Wij hebben toch besloten ook dit jaar het Koepala-zomerfeest te organiseren.
Schrijf maar 22 juni alvast in jullie agenda.

 

Foto's van het winterfeest 2014

21 januari 2014

Eindelijk hebben wij de foto's van het Winterfeest 2014 op de website gezet.
Sorry dat het langer moest duren. Dennis (de fotograaf) heeft de foto's bijna meteen na het feest geleverd maar ik had het druk druk druk :-)

Nu staan ze daarop, veel plezier met het kijken! Dennis, nogmaals bedankt!

De foto's (ook van de vorige feesten) en de dvd kunt u via de website bestellen.
En als u nog leuke foto's hebt, ontvangen we die graag!

 
Meer artikelen...