Hallo allemaal!

Ik weet dat ik al lange tijd niets van mij heb laten horen, sorry daarvoor. Er is een hoop in mijn leven gebeurd en ik moet veel beslissingen nemen.

Eén ervan - een moeilijke - is de volgende. Dit jaar kan ik helaas geen Winterfeest organiseren. Alle voorbereidingen doe ik meestal zelf maar nu heb ik zo weining tijd dat ik niet eens een kopje thee kan drinken :-)

Bovendien kan ik het feest alleen organiseren met behulp van sponsoren. Helaas beschik ik dir jaar niet over voldoende middelen. 

Willen diegene die wel geld overgemaakt hebben voor het feest dit jaar, dat aan mij laten weten? Dan maak ik het terug over.

Volgend jaar plan ik het Winterfeest wel! Dit jaar neem ik gewoon een pauze.

Nog iets: natuurlijk laat ik de kinderen niet zonder Ded Moroz en Sneeuwmeisje. Iedereen zal twee mogelijkheden krijgen om ze te zien.

Ten eerste, kan iedereen die in omgeving Oss woont, een kort bezoekje van Ded Moroz en Sneeumeisje bestellen. Voor meer informatie mail mij gerust, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

En ten tweede, zijn ze bij het Winterfestijn van de Muzelinck op 21 januari te zien. Sneeuwmeisje gaat daar ook dansen, en verder lopen ze rond en delen ze iets lekkers uit. Kom zeker langs!

:-:-)